Likaj uron fillimin e gjysmëvjetorit të dytë

 

Ministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, me rastin e fillimit të gjysmëvjetorit të dytë, ka ftuar për kujdes të shtuar në ruajtjen e shëndetit, duke respektuar masat anti COVID-19.

“Ju uroj të gjithëve mbarësi dhe ju ftoj për kujdes të shtuar në ruajtjen e shëndetit, duke respektuar masat anti COVID-19”, ka shkruar Likaj në Facebook.

Likaj tutje ka shkruar se falë bashkëpunimit të shkëlqyeshëm mes MASh, DKA-ve, menaxhmentit të shkollave, nxënësve, prindërve, SBASHK-ut, donatorëve dhe partnerëve dhe të gjithë akterëve relevantë, ia kanë dalë ta përmbyllim suksesshëm gjysmëvjetorin e parë.

Likaj ka ftuar që edhe kësaj radhe të tregojnë përkushtim dhe të bëjnë më të mirën në ofrimin e arsimit cilësor për nxënësit tanë.

Të hënën fillon gjysmëvjetori i dytë në shkollat e Kosovës./21Media

 

Me rastin e fillimit të gjysmëvjetorit të dytë, ju uroj të gjithëve mbarësi dhe ju ftoj për kujdes të shtuar në ruajtjen…

Posted by Ramë Likaj on Sunday, 17 January 2021

 

Back to top button