“Lindja e djalit është ngjarja më e bukur në të cilën kam marrë pjesë”

1 min read

Reperi shqiptar, Kreshnik Fazliu – MC Kresha në “N’Maje t’Gjuhës me Xherin” ka folur për shumëçka, nisur nga jeta profesionale e deri te ajo personale.

Kreshniku tregoi për jetën si baba i dy fëmijëve tashmë.

Ai rrëfeu se ngjarja më e bukur në të cilën ka marrë pjesë ka qenë lindja e djalit.

N’Maje t’Gjuhës me Xherin mund ta ndiqni çdo të diel në RTV21 dhe TV21 – ora 11:00 dhe 19:30./21Media