Lojëra të fatit në Gjakovë

Lojëra të fatit në Gjakovë

Gjashtë persona janë arrestuar në Gjakovë, pasi që janë hasur në një lokal duke luajtur me lojëra të fatit.

Si provë materiale janë sekuestruar tri aparata të lojërave të fatit, 618 copë çipa për poker, një palë letra, një thikë, dy kamera dhe 255 euro para të gatshme.

Me vendim të prokurorit, njëri nga të dyshuarit është ndaluar në mbajtje, ndërsa të tjerët janë lirua