LUFTIMI I KRIMIT E KORRUPSIONIT RRITË EKONOMINË

ZAEV, KURTI DHE ABAZOVIÇ NË FORUMIN E “THE ECONOMIST”
PËR BALLKANIN

Në Samitin “THE ECONOMIST” me temë “Promovimi i gjithëpërfshirës dhe solidaritetit të Evropës”, u diskutua për përballjën me krizën post-kovid por edhe për integrimet evropiane.(E pergaditi- TV21-Maqedoni)./21Media
 
 

Back to top button