Ceremonia do të zhvillohet në Uashington

Ceremonia do të zhvillohet në Uashington

Mali i Zi nga sot edhe zyrtarisht do të bëhet shteti i 29-të anëtar i NATO-s. Ceremonia e pranimit zhvillohet në Uashington dhe pas anëtarësimit të Malit të Zi, i gjithë rajoni i Detit Adriatik do të jetë nën “ombrellën” e aleancës.

Në ceremoni do të merr pjesë edhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg./21Media