Mandl uron Kosovën: Populli i juaj ka vuajtur shumë

Anëtari i Parlamentit Evropian, Lukas Mandl, ka uruar Kosovën me rastin e 15-vjetorit të pavarësisë.
Në një postim në Twitter, Mandl tha se populli i Kosovës ka vuajtur shumë, teksa uroi që e ardhmja të jetë e ndritshme.
“Oh Kosovë, njerëzit Tuaj kanë vuajtur shumë. Mirëpo kanë qëndruar me vetëbesim mes të gjitha shqetësimeve që kanë kaluar. Qoftë e ndritshme e ardhmja juaj. Uroj që njerëzit tuaj të gjejnë respekt në të gjithë botën. Le të jenë në gjendje të rinjtë tuaj të talentuar të kontribuojnë në prosperitetin në shtëpi dhe në mbarë botën”, ka shkruar Mandl në Twitter.

Back to top button