Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë informon se gjatë 24 orëve të fundit nga 912 teste të realizuara, 103 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Në Shkup-13, Kumanovë-26, Shtip-5, Prilep-7, Tetovë-3, Ohër-2, Kavadarc-6, Gostivar-15, Gjevgjeli-2, Strumicë-1, Kriva Pallankë-2, Demir Hisar-7, Berovë-1, Vinicë-5, Dellçevë-2, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-2 dhe Negotinë-1.

Instituti i Shëndetit Publike në 24 orët e fundit ka regjistruar 187 pacientë të shëruar. Në Shkup-60, Shtip-17, Prilep-4, Tetovë-12, Strugë-19, Manastir-2, Ohër-16, Kavadarc-13, Gostivar-11, Kriva Pallankë-2, Krushevë-1, Koçan-5, Demir Hisar-2, Makedonski Brod-3, Berovë-3, Vinicë-10, Kratovë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-2 dhe Resnjë-2.

Betejën me virusin korona e kanë humbur 3 pacientë./TV21