Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1885 test të realizuara 141 persona janë diagnostifikuar me Covid-19.

Shkup-39, Kumanovë-10, Shtip-23, Prilep-1, Tetovë-8, Strugë-6, Manastir-3, Ohër-2, Gostivar-13, Kriva Pallankë-2, Koçan-3, Probishtip-1, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-3, Berovë-1, Vinicë-3, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1 dhe Kërçovë-18.

Instituti i Shëndetit Publik 24 orët e fundit ka regjistruar 161 pacient të shëruar.

Shkup-60, Kumanovë-7, Prilep-4, Tetovë-3, Strugë-15, Veles-1, Ohër-3, Kavadarc-7, Gostivar-35, Radovishë-1, Krushevë-2, Probishtip-1, Makedonski Brod-1, Kratovë-2, Sveti Nikollë-13, Kërçovë-5 dhe Resnjë-1.

Betejën me virusin korona e ka humbur një paciente nga Shkupi./21Media