UNICEF-i në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, nga sot kanë nisur shpërndarjen e 5 mijë pakove të arsimit parashkollor për familjet në nevojë.

Me këtë rast, ministri i Arsimit, Ramë Likaj, tha se edukimi i hershëm është një prej prioriteteve kryesore të ministrisë që ai e drejton./21Media

E përgatiti: Aurela Elshani