MASHT: Paraqitja e provimeve do të jetë pa pagesë

Vendimi mirëpritet nga studentët dhe nga rektorati Ministria e Arsimit me anë të një udhëzimi administrativ, ka vendosur të heq tarifën e paraqitjes së provimeve, vendim ky që po mirëpritet nga studentët, por edhe nga Rektorati i Universitetit të Prishtinës./21Media

Back to top button