Kryesuesi i sekretariatit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Burim Ahmetaj, në mbledhjen e sotme të KQZ-së ka thënë se materialet e 101 vendvotimeve janë dërguar në karantinë.

“Kanë të bëjnë kryesisht me vendvotime e rregullta e sidomos pjesa më e madhe ka të bëjë me zarfet e fletvotimeve me kushtë dhe një kategori tjetër ka të bëjë edhe me votat e persona me nevoja të veçanta”, ka thënë Ahmetaj./21Media