Mbeturinat “kaplojnë” Prishtinën!!!

Pakujdesi dhe mungesë kontejnerësh…
Mbeturinat janë kthyer në shqetësim për të gjithë qytetarët e Prishtinës. Mungesa e kontejnerëve e përkeqëson edhe më shumë situatën. Në kompaninë ‘’Pastrimi’’, thonë se janë duke e bërë maksimumin. Ndërsa, nga Komuna e Prishtinës thotë se janë të vetëdijshëm për mungesën e kontejnerëve dhe se blerja e tyre është përfshirë në buxhetin e vitit 2023./21Media

Back to top button