Mbi 12 mijë biznese të pafiskalizuara    

Zeka: T’i  kryejnë detyrimet tatimore të gjitha bizneset.-Rukiqi: Të gjitha bizneset duhet të lëshojnë kupon fiskal.-Murtezaj: Deri kah mesi i vitit 2022 do ta përmbyllim fiskalizimin 

Oda Ekonomike Amerikane në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Kosovës, diskutuan për “Luftimin e Ekonomisë Joformale dhe  Fiskalizimin e bizneseve. U vu në pah se një numër i konsiderueshëm biznesesh janë të pafiskalizuara, ndërkaq Administrata Tatimore synon ta përmbyll këtë proces deri vitin e ardhshëm./21Media

Back to top button