“Lufta diplomatike e Kremlinit kundër shtetit të Kosovës”

Diplomacia Kosovare pa kundërpërgjigje ndaj fushatës denigruese Ruso-Serbe

Në një prezantim të pengesave të diplomacisë kosovare, Instituti Kosovar për Kërkim dhe Zhvillim të Politikave KIPRED, tha se Politika e Kremlinit dhe Mediat Ruse-Serbe, kanë dezinformuar në raportimet për Kosovën në arenën ndërkombëtare. Sipas KIPRED-it,  Presidenca, Qeveria dhe Ministria e Jashtme kanë dështuar t’i kundërpërgjigjen kësaj fushate. U theksua se mungesa e ambasadorëve po e dëmton rënd diplomacinë./21Media

Back to top button