Shkrimtarë e poetë nderojnë Kuvendin e viteve të 90-ta

Kushtetuta e Kaçanikut vlerësohet si pikënisje e lëvizjes politike dhe ushtarake. Në nderim të 7 shtatorit ditës së Kushtetutës së Kaçanikut,   Unioni i Shkrimtarëve dhe Kritikëve Shqiptarë bashkë me Shoqatën e Shkrimtarëve “Naim Frashëri” organizuan orë letrare para Teatrit Kombëtar në Prishtinë. U nderua veprimtaria e deputetëve të Kuvendit të Kosovës të  vitit 1990 që shpallën Kushtetutën e parë të Republikës së Kosovës./21Media

Back to top button