Mbi 200 mijë euro paga dhe mëditje për stafin mbështetës politik në Kuvend

 
Pagat për tre muaj të stafit mbështetës politik në Kuvendin e Kosovës i kushtuan buxhetit të shtetit 237 mijë e 698 euro.
Krahas kësaj, për muajt prill, maj dhe qershor, stafi politik mbështetës harxhoi edhe 6 mijë 993 euro për mallra dhe shërbime të tjera në legjislativ.
Këto të dhëna janë në raportin që ka siguruar KosovaPress, për shpenzimet e Kuvendit për gjashtëmujorin e parë të vitit 2021./kp

Back to top button