Me blegtorët e Lubotenit…

Vend i preferuar për pushim , por pa rrugë e pa rrymë

Në fokus të reportazhit të sotëm kemi Lubotenin, atrktivitetin natyror të tij, por edhe hallet e banorëve lokalë dhe të vizitorëve.(Teksti-Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media

Back to top button