Ajo përballet me probleme të mëdha

Ajo përballet me probleme të mëdha

Nëna Tatjana është pa burrë, vetëm me dy fëmijë dhe me gjysmë shtëpie, ajo lufton me skamjen.

Ajo ka frikë se do t’i shembet shtëpia që është më e vjetër se një shekull dhe se një ditë do të jetojë me barkun e zbrazët. Është kjo familja e Tatjana Veliut, e cila përballet me shumë probleme./21Media