Mësimi në distancë apo kthimi në shkolla?

Gollopeni: Të bëjnë çmos që klasa e parë dhe e dytë të kthehen në shkollë

Kthimi i nxënësve në shkolla është i domosdoshëm në të kundërtën nxënësit do të përballen me probleme në të ardhmen. Kështu thotë sociologu Besim Gollopeni i cili ndër problemet kryesore përmendi rënien e suksesit, socializimin dhe probleme të tjera psikologjike./21Media

Back to top button