De Ketelaere është nënshkrimi më i shtrenjtë i Milanit nën drejtimin e Paolo Maldinit dhe Frederic Massaras.

De Ketelaere është zhvilluar te klubi belg, ndërsa në nëntor të vitit 2020, debutoi me fanellën e Përfaqësueses së Belgjikës./21Media