Kuvendi nesër mban seancë

Kuvendi i Kosovës nesër nga ora 13:00 do të mbajë vazhdimin e seancës plenare.
Në rend të ditës, siç ka informuar Kuvendi, do të jenë pikat e papërfunduara nga seanca plenare, e mbajtur më 21 korrik 2022 dhe pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, mbajtur më 28 dhe 29 korrik 2022
Rendi i ditës
I. Pikat e papërfunduara nga seanca plenare, e mbajtur më 21 korrik 2022:
10. Votimi i Propozim-rezolutës për adresimin e rritjes së çmimeve,
11. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2021,
12. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Ndërmarrjes Publike Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut – KOSTT Sh.a. për vitin 2021,
13. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës nr. 12/84, datë 22 qershor 2022 për hartimin e Planit Hapësinor të Kosovës,
14. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës nr. 13/84, datë 22 qershor 2022 për hartimin e Planit Hapësinor për Parkun Kombëtar “Sharri”,
15. Ratifikimi i anëtarit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë Kosovare të Akreditimit,
16. Debat parlamentar në lidhje me mos liberalizimin e vizave nga BE-ja për Kosovën.
II. Pikat e papërfunduara nga Seanca plenare, mbajtur më 28 dhe 29 korrik 2022:
9. Votimi në lexim të dytë i Projektligjit nr.08/L-138 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-057 për themelimin e Fondit Kosovar për Garanci Kreditore,
12. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2021./21Media

Back to top button