Milot Llalloshi e përjetëson Edonën në trup

Edona dhe Milot Llalloshi, motër e vëlla e dy artistë të njohur dhe shumë të pëlqyer, që i kanë sjellur publikut këngë të shumta tash e sa vite.
Shumë duete, shumë hite, dashuria që Miloti ka për të motrën është përjetësuar në trupin e tij.
Miloti ka bërë tatuazh fytyrën e Edonës në krahë.

Përmes Instagramit ai ka ndarë pamje nga realizimi i tatuazhit.
Miloti e Edona janë të angazhuar vazhdimisht në mbrëmje muzikore.
Kujtojmë disa nga bashkëpunimet e tyre “Për ty po flas”, “Spontanisht”, “Nuk harrohet” etj./21Media

Back to top button