Ministri Krasniqi inspekton disa markete       

Krasniqi: Sot bëhet konfiskimi i këtyre produkteve

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, i shoqëruar nga Inspektorët e Inspektoratit të Tregut, gjatë ditës së sotme vizituan disa markete në vend për të parë nga afër sa po respektohet vendim për ndalimin e përkohshëm të vajit të  palmës, importit të djathit dhe produkteve të ngjashme me yndyrë bimore./21Media

Back to top button