Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) sot do të mbajë konferencë për media me rastin e fillimit të vitit shkollor 2020/2021 në kushte pandemie.

Pjesëmarrës në konferencë janë: Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, drejtori i IKShPK-së, Naser Ramadani, kryesuesi i Kolegjiumit të DKA-ve, Besim Avdimetaj, kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj, kryetari i Këshillit të Prindërve, Ymret Reshiti.

Konferenca do të mbahet sot në orën 11:00, në MASh – kati I.