Mjedra lëshon rrënjë edhe në Llap

Vetëm në Dyz 20 hektarë të mbjella më mjedër

Në Komunën e Podujevës deri tash janë ngritur plantacione me mjedër në sipërfaqe prej 34 hektarësh.Në Kosovë aktualisht janë me këtë pemë të imët 100 hektarë. Pra, këto statistika flasin për ardhmëri identifikuese të fshatrave të Llapit për rritje të mjedrës. Fshati Dy ka të mbjella me këtë kulturë 20 hektarë. Por nuk mungon as boronica dhe perimet tjera./21Media

 

 

Back to top button