Mospajtime për formimin e një grupi punues

Haliti: Ministrja Gërvalla të vijë në Komision, jo nëpunësit civilë

Formimi i grupit punues për shqyrtimin e Projektligjit për zbatimin e sanksioneve financiare ndërkombëtare të shënjestruara nxiti debat midis pushteit dhe opozitës në Komisionin parlamentar të Punëve të Jashtme./21Media

Back to top button