Motra ia la fëmijët vëllait, ky i fundit ankohet në Polici

Një grua nga Podujeva ka braktisur katër fëmijët e saj. Rasti është raportuar në Polici nga vëllai i saj, duke thënë se ditë më parë, motra e tij ka lënë katër fëmijët e saj tek ai dhe është larguar në drejtim të panjohur.
Policia rastin e ka cilësuar si “keqtrajtim apo braktisje e fëmijëve”.
Njësia përkatës policore raportohet se është duke hetuar rastin./21Media

Back to top button