Muhamed Zeqiri është zgjedhur nënkryetar i LSDM-së

Muhamed Zeqiri është zgjedhur nënkryetar i LSDM-së

Këshilli qendrorë partisë në mënyrë unanime i përkrahi propozimet e kryetarit  Zoran Zaev.

Gjithashtu u zgjodhën edhe anëtarët e ri të kryesisë dhe sekretari gjeneral. Përveç Zeqirit funksionin e nënkryetarit në parti do ta kryejnë edhe Oliver pasovski, Petre Shilegov, Blagoj Bocvarski, ndërsa nënkryetarë mbesin edhe Damjan Mançevski dhe Frosina Remenski.

Për sekretar gjeneral të LSDM-së u zgjodh nënkryetari i deritanishëm Aleksandar Kiracovski, shkruan Tv21.tv./21Media