Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e OKB-së për eliminimin e dhunës seksuale në konflikt

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e OKB-së për eliminimin e dhunës seksuale në konflikt

Qendra Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës, me qëllim të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Kombeve të Bashkuara për eliminimin e dhunës seksuale në konflikt dhe në mbështetje të të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, organizon tryezën “ Drejtësia e vonuar – drejtësi e mohuar: Stërzgjatja e procesit për njohjen dhe verifikimin e statusit për të mbijetuarit e luftës në Kosovë.

Ngjarja do të mbahet sot duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00.