Muhaxhiri: Vendimi është politik, mbetet në vullnetin e vendeve të BE-së

Analisti Artan Muhaxhiri vlerësoi se Republika Çeke por edhe Gjermania janë të interesuara që ta përmbyllin sa me shpejt procesin e liderizmit të vizave. Në një intervistë për emisionin 21drejperdrejt Muhaxhiri tha se vendimi për këtë proces është politik dhe varet nga vullneti i vendeve të BE-së nëse duan që ta përmbyllin këtë proces të tejzgjatur! /21Media

Back to top button