Mungesa e bordit të BQK-së rrezikon bllokimin e sistemit financiar

1 min read

Havolli: pa funksionimin e BQK nuk funksionon asnjë segment i shtetit

Banka Qendrore e Kosovës ka dërguar në Kuvend emrat për zgjedhjen e anëtarëve të rinj, por deri më tani, legjislativi nuk ka marrë vendim. Banka Qendrore e Kosovës është pa bord që nga qershori i vitit 2020, dhe siç thonë në këtë institucion, nëse Bordi nuk kompletohet deri në fund të këtij viti, i tërë sistemi financiar rrezikon që të bllokohet.(E përgatiti: Xheneta Veliu)/21Media