Lorens tha se sulmi i sotëm është i turpshëm dhe i tmerrshëm

Lorens tha se sulmi i sotëm është i turpshëm dhe i tmerrshëm

Ambasada amerikane në Kabul dhe misioni i NATO-së kanë shprehur brengosje për shkak të shpërthimit të bombës në lagjen diplomatike, në të cilën kanë humbur jetën 80 persona.

Diplomati amerikan në Kabul, Hugo Lorens deklaroi se sulmi i sotëm është i turpshëm dhe i tmerrshëm, i cili demonstron se terroristët i kundërvihen ëndrrës së atyre që shprehen për të ardhmen e qetë të Afganistanit, transmeton AP.

Të paktën 80 persona kanë humbur jetën dhe 320 të tjerë janë plagosur në shpërthimin e fuqishëm që ka ndodhur të mërkurën në lagjen diplomatike në Kabul,