“Përroi i Njelmët” kërkon rrethrrotullim

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Ministria e Infrastrukturës: Do ta shqyrtojmë kërkesën brenda afatit ligjor

Banorët e lagjes “Përroit të Njelmët” protestuan në hyrje të lagjes së tyre, duke kërkuar kështu një rrethrrotullim në këtë pjesë, për shkak se siç thonë u duhet të bëjnë kilometra çdo ditë, të cilat edhe i dëmtojnë materialisht për të arritur në destinacionet e tyre. Derisa, Komuna e Prishtinës për rrugët nacionale nuk kanë kompetencë, kompetenca u takon, Ministrisë së Infrastrukturës në të cilën, thonë se, do të shqyrtojnë kërkesën e banorëve të “Përroit të Njelmët”, konform përgjegjësive dhe afateve ligjore./21Media