Ndihma mjekësore nga Suedia për Istogun

Shqiptarët sigurojnë ndihma në vlerë mbi 200 mije euro
Shoqata “Liria” nga Suedia, ka dhuruar një donacion me pajisje mjekësore për Komunën e Istogut në vlerë mbi 200 mije Euro. Te hedikepuarit do të kenë mjaftueshëm karroca mjete për ushtrime ortopedike, kurse qendrat e mjekësisë familjare do te furnizohen me krevat elektrike dhe material shpenzues të 1 mije e 200 produkteve./21Media

Back to top button