Ndikimi i kafes në rritjen e flokëve

 
Kafeina ka një efekt pozitiv në rritjen e flokëve. Parandalon rënien e flokëve dhe rrit qarkullimin kur masazhohet direkt në skalpin tuaj.
Kafeina bllokon një hormon të njohur si dihydrotestosterone (DHT) që është përgjegjës për rënien e flokëve.
Për më tepër, kafeja përmban flavonoide, të cilat veprojnë si antioksidantë që janë jetikë për rigjenerimin.
Prandaj, aplikimi i maskave me kafe, ka ndikim të mirë për flokët tuaja./21Media 

Back to top button