Ndikimi rus në Kosovë!

Vlerësohet se prapa tensioneve në Veri qëndron edhe Rusia
Ministria e Mbrojtjes thotë se shërbimet ruse në bashkëpunim me Serbinë po bëjnë luftë të përhershme kundër institucioneve të Kosovës. Deklarimet pasuan një periudhë tensionesh në veri, të ndërlidhura me çështjen e targave. Deputetë të Kuvendit të Kosovës ndërkaq thonë se zgjatja e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë lë hapësirë për veprime të shërbimeve të huaja për ta sabotuar procesin./21Media

Back to top button