Nëna raporton zhdukjen e vajzave të mitura, dyshon se shkuan në Shqipëri

1 min read

 

Një grua nga Vitia ka raportuar dje në Policinë e Kosovë se dy vajzat e saj të mitura kanë dal nga shtëpia nga data 23 korrik dhe që nga ajo ditë nuk dihet për vendndodhjen e tyre.

Në raportin e Policisë bëhet e ditur se, sipas ankueses dyshohet se vajzat e saj mund të gjenden në Shqipëri duke punuar pasi që edhe më parë kanë tentuar për të kaluar kufirin për në Shqipëri.

Rasti nën hetime./21Media