Nesër jepet premiera e shfaqjes ”Zonja X”

Sot në ”Bon Bon”, ka qenë i ftuar regjisori, Kastriot Saqipi i cili ka folur për shfaqjen ”Zonja X”, premiera e së cilës do të jepet nesër në teatrin ”Adriana”.
Saqipi ka folur për temën që e trajton kjo shfaqje, teksa ka theksuar që ajo rekomandohet të shikohet nga të dyja gjinitë për shkak të tematikës që ka. Ngjarja ka për motiv, kohën e komunizmit.
I dashuri i ”Zonjës X” i ka idealet i ka të kundërta me zonjën. Në kohë të komunizmit zonjën e detyrojnë ta marrin në pyetje për poezinë që ajo i shkruan dhe ia kushton të dashurit./21Media

Back to top button