Ngjarjet e paralajmëruara për sot në vendin tonë

Ngjarjet e paralajmëruara për sot në vendin tonë

Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 08:30)

Mbahet mbledhja virtuale e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Aplikacioni ZOOM, ora 10:00)

OJQ Shoqata e grave Vjollca, Shoqata Humanitare e grave Arjeta dhe OJQ EP EnergyPlus mbajnë konferencë për media. (Para Kuvendit të Kosovës, ora 11.30)

Kryeministri Avdullah Hoti dhe ministri i Bujqësisë Besian Mustafa, vizitojnë komunën e Rahovecit:

-Ora 12:40-13:00- Përurimi i ndërtimit dhe pajisjes së objektit të mikrovinifikimit – (ish-ndërtesa e TMK-së), Rr. Xhelal Hajda – Toni, Rahovec

-Ora 13:00 – 13:15- Vizitë në “Bodrumi i Vjetër” Sh.P.K. , Rr. Gëzim Hamza – Piktori, Rahovec

-Ora 13:20 – 13:40- Vizitë në “Biopak” Sh.P.K. , Rr. UÇK (transit), Rahovec

Komisioni hetimor parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë interviston Blerim Devollin, pronar i ‘Devolli Group’ (Ora 13:00), Arian Hasanin, blerës i Fabrikës së Gypave Ferizaj, (Ora 14:00) dhe Skënder Hasanin, kryesues i Njësisë së Monitorimit për Kontroll dhe Administrim Direkt në AKP. (Kuvendi i Kosovës, salla N-10, ora 15:00)

Këshilli Rinor Kosovar (KYC) përmbyll projektin “Mos supozo nevojat e mia”. (Google Meets, ora 13:00-15:00)

Kryeministri Avdullah Hoti dhe ministri i Bujqësisë Besian Mustafa, marrin pjesë në inaugurimin e stallës së fermerit Bajram Jetishi. (Fshati Bërkoc, Komuna e Gjakovës, ora 14:00)

Mbahet diskutim për librin mes ish-presidentes Atifete Jahjaga dhe nxënësve përfitues të Bibliotekës Qarkulluese. (Biblioteka “Hivzi Sulejmani”, lagjja “Dardania”, Prishtinë, ora 14:00)