Shoqata e Filozofëve të Kosovës dhe Departamenti i Filozofisë UP do të organizojnë konferencë shkencore online “Gjendja e jashtëzakonshme” (Linku: meet.google.com/bny-qyxx-nwc // meet.google.com/zhn-sdcb-hyh, ora 10:00 -15:00).

Partia Demokratike e Kosovës do të mbajë konferencë për media. (Selia qendrore e PDK, ora 13:00).

Do të luhen gjysmëfinalet e turneut ndërkombëtar të boksit “Adem Jashari”. (Palestra e sporteve “Dilloni Benz”, ora 14:00).