Ngjarjet e planifikuara për ditën e sotme në vendin tonë

Ngjarjet e planifikuara për ditën e sotme në vendin tonë

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) mban konferencë të jashtëzakonshme për media me temën “Zhvillimet e fundit me përhapjen e pandemisë dhe ndikimet në ekonomi”. (Objekti i OEK-ut, ora 10:30)

Kryetari i Komunës së Obiliqit Xhafer Gashi merr pjesë në vënien e gurthemelit për ndërtimin e institucionit parashkollor (çerdhes publike) në Mazgit të Obiliqit. (Ora 11:00)