Ngritet flamuri në oborrin e Qeverisë

Ngritet flamuri në oborrin e Qeverisë

Nën organizimin e Qeverisë, në orën 08:00 u bë ngritja e flamurit në oborrin e Qeverisë, ku të pranishëm ishin udhëheqësit shtetërorë dhe komandanti i FSK-së.

Derisa garda ceremoniale bëri ngritjen e flamurit, intonohej himni nga bendi i FSK-së./21Media