Nis fushata “Festo me zemër, jo me armë”

“Rreth 150 mijë armë të paligjshme në duart e qytetarëve”
Ministria e Punëve të Brendshme e Kosovës dhe UNDP lansuan fushatën “Festo me zemër, jo me armë”, që ka për qëllim ngritjen e vetëdijesimit për rrezikun e posedimit dhe keqpërdorimit të armëve të vogla dhe të lehta./21Media

Back to top button