Një i vdekur dhe 18 raste të reja me COVID-19

Një i vdekur dhe 18 raste të reja me COVID-19 u regjistruan në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, nga gjithsej 140 të testuar.
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) po ashtu njofton se gjatë kësaj periudhe kohore janë shëruar 7 persona nga Covid-19, ndërsa 62 raste aktive.

Back to top button