Në Komunën e Malishevës sot janë regjistruar 2 raste të reja me Covid-19 dhe një person ka vdekur. Ndërsa janë shëruar dy persona.

Dy rastet e reja, sipas Komunës, vijnë nga vendbanimet Bellanicë dhe Drenoc.

Gjendja me COVID-19 në Komunën e Malishevës, është si vijon: Nga data 14 mars 2020 e deri më sot, me covid-19 janë prekur 158 persona, 100 persona janë shëruar, aktive janë 47 raste, ndërsa 11 persona kanë ndërruar jetë./21Media