119 raste të reja infketimesh, 154 të shëruar.-Në Gjjilan dhe në Pejë ka një përmirësim të lehtë të situatës me virusin korona

119 raste të reja infketimesh, 154 të shëruar.-Në Gjjilan dhe në Pejë ka një përmirësim të lehtë të situatës me virusin korona

 

Përderisa kohët e fundit në Kosovë numri i viktimave nga koronavirusi në ditë shpesh ishte dyshifror, brenda 24 orëve të fundit u shënua një i vdekur.

Është ky numri më i vogël i viktimave nga ky virus, pas mbi një muaji e gjysmë, pikërisht qysh nga 12 korriku, kur ishte po ashtu një viktimë.

Brenda 24 orëve të fundit kishte edhe dukshëm më shumë të shëruar sesa të infektuar me virusin korona./21Media