Bajrami: Marrëveshja me Shqipërinë ka disa pengesa në zbatim.-Reçica: Projektligji do të rregullojë mandatin e Inspektoratit të Punës

Bajrami: Marrëveshja me Shqipërinë ka disa pengesa në zbatim.-Reçica: Projektligji do të rregullojë mandatin e Inspektoratit të Punës

U mblodh Qeveria e Kosovës. Miratoi vendimin për nismën e marrëveshjes me Shqipërinë për eliminimin e tatimit të dyfishtë dhe parandalimin e evazionit fiskal lidhur me tatimin në të hyra dhe kapital.

Në këtë mbledhje të qeverisë u votua po ashtu projektligji për Inspektoratin e Punës./21Media