Një muaj nga vendosja e çmimeve tavan për derivatet


Ekspertët kërkojnë të njëjtën edhe për produktet bazike.-U stabilizua çmimi i derivateve por kemi një tkurrje të bizneseve

Tashmë janë bërë një muaj prej fillimit të vendosjes së çmimeve për derivatet nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë. Njohës të ekonomisë thonë se është stabilizuar çmimi i derivateve por janë tkurrur bizneset./21Media

Back to top button