Analistët e vlerësojnë të qëlluar reagimin e presidentit Thaçi

Analistët e vlerësojnë të qëlluar reagimin e presidentit Thaçi

Pas deklaratave të zëvendës ndihmës-sekretarit Amerikan të Shtetit, Hoyt Yee që ushtria e Kosovës të bëhet përmes ndryshimeve kushtetuese dhe jo përmes ligjit, presidenti i vendit ka paralajmëruar se shumë shpejtë do të filloj takimet me përfaqësuesit  e serbëve të Kosovës në mënyrë që edhe ata të jenë të përfshirë në procesin e formimit të ushtrisë përmes ndryshimeve kushtetuese. Analistët politik mirëpresin këtë vendim të presidentit./21Media