Një shtytje skemës së ndihmës sociale

 Reçica: 70 mijë fëmijë deri në moshën 18 vjeçare do të përfitojnë nga 10 euro në muaj

Ndërsa Ministria në detyrë e Punës dhe Mirëqenies Sociale lansoi  koncept-dokumentin për skemën e ndihmës sociale. Ministri në detyrë,  Skënder Reçica, vlerësoi se ky është një nga dokumentet më të rëndësishme ndërsa ligjin aktual për asistencë sociale e cilësoi si diskriminues dhe me mangësi./21Media

Back to top button